Gemeente Gemeente Lennik

Werken aan ons nieuw gemeentehuis: het gaat goed vooruit!

Je kan er niet meer om heen als je op de markt van onze mooie gemeente komt... de werken aan ons nieuwe gemeentehuis zijn volop aan de gang. De weg naar een nieuw gemeentehuis, een modern administratief centrum, waar professionalisme en klantvriendelijkheid centraal staan, wordt nu zeer concreet...

 

Hoog tijd voor een stand van zaken rond de voortgang van de werken.

We kunnen met een gerust hart stellen dat de werkzaamheden goed vooruitgaan. Zo werden alle afbraakwerken voltooid na amper een dikke maand.

Een overzichtje:

  • Asbest werd verwijderd
  • Oude toestellen als airconditioning en stookketel werden verwijderd
  • Vloeren, plafonds en wanden werden uit- en afgebroken
  • Sanitaire voorzieningen, keuken en kitchenettes werden ook verwijderd

Ondertussen vatte de firma Wycor, gespecialiseerd in de realisatie van moderne infrastructuren voor gemeentebesturen, ook al de opbouwwerken aan. Zo werden alle muuropeningen van het nieuwe gemeentehuis al gerealiseerd en is het opbouw metselwerk zo goed als klaar.

Wycor zorgde ook al voor een afgescheiden stroomvoorziening naar de serverroom en momenteel zijn ze volop bezig met de aanleg van andere voorzieningen, zoals de leidingen voor de douches in de kelder.

Nog voor het einde van de maand april wordt er gestart met de chapewerken en wordt er werk gemaakt van een nieuwe elektrische installatie.

We zijn bijzonder blij dat ons nieuw gemeentehuis hoe langer hoe tastbaarder wordt. We kijken uit naar deze professionele omgeving en hopen vooral dat jij je zal thuis voelen in je nieuwe gemeentehuis en er met plezier je administratieve zaken komt regelen...

Wel binnen vijf maanden is dat concrete realiteit!

Gepubliceerd op di 09 apr 2019