Gemeente Gemeente Lennik

Werken Schapenstraat

In de Schapenstraat tussen de Brusselstraat en de Palokenstraat maakt de aannemer deze week de resterende huisaansluitingen. Vrijdag 6 december wordt gestart met de aansluitingen voor de straatkolken en de onderfundering van de rijweg.

Die onderfundering zal voor het kerstverlof klaar zijn zodat de toegankelijkheid verzekerd wordt.

Begin januari gaat de aannemer verder met de heraanleg van de weg door eerst de straatkolken te plaatsen en nadien de boordstenen en goten. De fundering wordt in januari afgewerkt waarna op het einde van die maand de onderlaag asfalt gelegd kan worden. Door de sluiting van de asfaltcentrales in het voorjaar zal de toplaag pas begin maart worden aangelegd, waarna de weg in deze fase wordt afgewerkt. In de tussentijd wordt gewerkt aan het pompstation ter hoogte van de Lostraat. Nadat deze fase is afgewerkt starten we met fase 2, tussen de Palokenstraat en de Baasbergstraat.

Wil je steeds op de hoogte blijven van deze werken? 

Via de website van Aquafin en de gemeente Lennik verneem je steeds de laatste informatie:

Schrijf je in op de nieuwsbrief via https://www.aquafin.be/nl-be/particulieren/waar-werken-we/23103-collector-schapenstraat

Schrijf je in op BE Alert via https://www.be-alert.be. Bij elke belangrijke update krijg je op deze manier een SMS of een gesproken boodschap op een vaste telefoonlijn.

Gepubliceerd op do 05 dec 2019