Gemeente Gemeente Lennik

Word vrijwilliger en bouw mee aan het succes van Levensloop Lennik

Gemeente Lennik ondersteunt het initiatief van gemeenteraadslid Chris De Moyter om een ‘Levensloop’ te organiseren. Een ‘Levensloop’ komt er niet vanzelf. Het is dankzij burgerparticipatie, jullie helpende handen en de inzet van vrijwilligers dat ‘Levensloop’ succesvol is.

Chris De Moyter strijdt sinds vorig jaar tegen ‘het beest’ zoals ze het zelf omschrijft. Via ‘Levensloop’, een prachtig initiatief van Stichting tegen kanker waarbij het gemeenschapsleven 24 uur lang als 1 grote gemeenschap op staat en de strijd tegen kanker aan gaat, wil ze zich graag inzetten om lotgenoten een duwtje in de rug te bieden.

Weet je graag meer?

Op donderdag 20 februari 2020 om 20 uur in de Dekenij te Sint-Kwintens-Lennik organiseren we een startvergadering voor potentiële vrijwilligers opdat ze goed weten welk engagement we vragen. Na de infosessie kunnen jullie rustig beslissen of jullie mee in het verhaal willen stappen.

Bevestig je aanwezigheid bij de startvergadering via chris.de.moyter@gmail.com. Wij hopen op een massale opkomst en willen zo samen strijden tegen kanker. Ken je mensen die zich hiervoor graag engageren? Verspreid de boodschap!

Gepubliceerd op do 20 feb 2020