Gemeente Gemeente Lennik

Yoga in de Ridderzaal

Slow mornings Voel de hartslag van wat was... Neem op vrijdag de tijd om zacht te ontwaken en rustig aan je dag te beginnen met yoga.

Tijdens de Slow Mornings in het Kasteel van Gaasbeek ligt de focus op rust en ontspanning voor lichaam en geest. Een yogasessie is een perfecte manier om zacht te ontwaken en rustig aan je dag te beginnen.

Van 3 mei tot en met 21 juni kan je elke vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur in de Ridderzaal van het kasteel terecht voor een yogales, begeleid door een gediplomeerde docent van yogastudio Levenscirkel uit Bodegem. De les start zacht. Iets uitdagendere poses waarmee je snel wint aan lenigheid en kracht, worden stap voor stap aangeleerd, op jouw ritme. Ook meditatie- en ademhalingsoefeningen komen aan bod. Deze lessen staan open voor alle niveaus en leeftijden: iedereen is welkom!


Na de les kan je je polsbandje inwisselen voor een lekkere kop koffie of thee in Caffè Carletto. Wie graag het kasteel bezoekt na de yogales moet hier wel een apart ticket voor aankopen. Dit doe je online of in het Entreegebouw, aan de ingang van het park.


De lessen gaan door in het Nederlands.

Praktisch

  • Yoga in de Ridderzaal van het Kasteel van Gaasbeek op vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 mei en 7, 14, 21 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur.
  • Tickets: 15 euro per sessie.
    Je kan je ticket hier online kopen of aan de balie van het Entreegebouw.
  • Gratis kopje koffie of thee in Caffè Carletto na de les.
Gepubliceerd op vr 21 jun 2024